Wat is on-site support?

Als u hardware bij ons huurt, kunt u er voor kiezen een medewerker van ons op locatie te hebben. Mocht er onverhoopt iets uitvallen, dan is onze collega paraat, en kunt u weer snel door met uw training of presentatie e.d. Ook heeft de medewerker reserveapparatuur bij zich, om snel een apparaat te kunnen omruilen.

Wat houdt on-site installatie in?

Bij ons staat service voorop. Daarom raden we aan voor een on-site installatie te kiezen. Dit houdt in dat we de hardware werkend op locatie aansluiten en testen. In overleg kan dit een dag of avond ervoor, of ‘s ochtends vroeg op de dag zelf.

Repareert Heco ook laptops voor particulieren?

Ja, naast reparaties van eigen laptops, voert Heco ook reparaties uit op hardware van de klant zelf.

Kan ik ook andere software dan Microsoft Office huren?

Nee, dit kan in principe niet, tenzij u zelf de licentie van die software aandraagt.

Als ik een laptop huur van Heco, staat daar dan ook Windows op?

Ja, Windows staat standaard op onze laptops.

Zit er een draadloze netwerkverbinding op de laptops?

Ja, al onze laptops beschikken over een ingebouwde draadloze netwerkkaart. Uiteraard dient er dan wel een draadloze internetverbinding aanwezig te zijn (zoals een KPN-hotspot), waarmee de laptop verbinding kan maken. Het is mogelijk een UMTS/HSDPA-kaart bij te huren. Deze kan draadloze internettoegang realiseren door nagenoeg heel Nederland.

Als ik een laptop huur bij Heco, kan ik daarmee dan op internet?

Ja, indien er op de locatie internet aanwezig is, kunt u met de laptop van Heco op internet. Indien er geen internet op locatie aanwezig is, kunt u apart toegang tot internet (UMTS) bijhuren.

Wordt de laptop geleverd in een laptoptas?

Nee, standaard zijn de laptops per zes verpakt in een kist. Als u een laptoptas wenst bij uw gehuurde laptop, dient u dat apart aan te geven.

Worden er adapters geleverd bij de gehuurde laptops?

Ja, Heco levert laptops met passende adapters.

Worden er muizen geleverd bij de gehuurde laptops?

Ja, Heco levert laptops met optische USB-muizen.

Als ik de laptop zelf wens op te halen, waar kan ik dan terecht?

Heco heeft één kantoor, gevestigd in Zwolle. Hier kunt u, indien gewenst, uw laptop ophalen.

Moet ik de laptop zelf komen ophalen?

Heco levert uw gehuurde hardware in het hele land en haalt deze naderhand ook zelf weer op. Indien gewenst, kunt u de hardware echter zelf ophalen op ons kantoor in Zwolle.

Wanneer worden de laptops of andere hardware weer opgehaald?

Als uw training is afgelopen kunnen we dezelfde dag of de dag erna de gehuurde hardware weer ophalen. Als u voor on-site support kiest, gebeurt dit uiteraard meteen. Anders dient u de laptops zelf eerst op te ruimen en naar een afgesloten ruimte te brengen.

Kan ik de laptops of andere hardware eerder krijgen dan de dag dat ik die gebruik?

Ja, we brengen standaard de laptops e.d. dezelfde dag of de dag ervoor. Indien u voor on-site installatie heeft gekozen, zullen we afstemmen met de eigenaar van de zaal wanneer deze beschikbaar is om de hardware te kunnen installeren. Zo staat alles de volgende dag werkend voor u klaar.

Als ik vandaag een laptop aanvraag, kan ik die dan de volgende dag in huis hebben?

Ja, in principe is het mogelijk de volgende dag de laptop al te huren.

Zijn de gehuurde laptops verzekerd?

Nee, als computerverhuurbedrijf wordt Heco aangemerkt als risicogroep en daarom dient u zelf de gehuurde hardware te verzekeren (met uw eigen bedrijfsverzekering). Bij schade, verlies of diefstal brengen we u (een deel van) de door ons bepaalde dagwaarde in rekening.

Blijven mijn gegevens op de laptop staan?

Nee, naderhand worden de laptops gerestored. Dit houdt in dat de harde schijf volledig overschreven wordt. Uw gegevens worden hierdoor verwijderd.

Maakt Heco een back-up van de data die op mijn gehuurde laptop staan?

Nee, u bent zelf verantwoordelijk voor een back-up van uw data.

Waarom zou ik een laptop huren bij Heco?

Laptops van Heco zijn voordelig te huren, ze zijn op korte termijn beschikbaar en ze worden gebracht en gehaald. Laptops en andere hardware van Heco zijn uitstekend geschikt om in te zetten voor beursen, congressen, workshops en presentaties, maar ook voor cursussen of bijvoorbeeld tentamens.

Verhuurt HECO naast laptops ook andere hardware?

Ja, naast laptops verhuurt HECO ook iPads, beamers, projectieschermen, spreeksets en microfoons enzovoort.