Verhuur van laptops, iPad’s, computers, printers en netwerken

Tijdelijke oplossingen voor tijdelijke behoefte

Heco Rent is het computerverhuur bedrijf voor heel Nederland. Wij verhuren onder andere laptops, computers, iPad’s, printers en netwerken.

Wij leveren hardware voor bijvoorbeeld beurzen, trainingen, conferenties en andere evenementen.

Maar ook voor een flexibele kostenefficiƫnte uitbreiding van de hardware binnen uw bedrijf bieden wij passende oplossingen.

computer-verhuur-heco-rent-beurzen-congressen3

Door heel Nederland

Van Groningen tot Maastricht

Heco Rent verhuurt door geheel Nederland. Een telefoontje naar onze salesafdeling is genoeg om een laptop of andere hardware te huren welke u nodig heeft, voor elke gewenste tijdsduur. Of het nu voor een dag, een week of meerdere maanden is.

computer-verhuur-heco-rent-beurzen-congressen2

Per dag, week of maand

Flexibele verhuur oplossingen

Het maakt niet uit hoe lang u de hardware nodig heeft. Wij verhuren voor elke gewenste periode. Of dit nu een dag, een week of een paar maand is. Wij hebben voor iedereen een passende oplossing.

computer-verhuur-heco-rent-beurzen-congressen4

Configuratie- en softwareservice

Plug and play

Heeft u de hardware nodig voor specifieke werkzaamheden? Heco Rent kan de gehuurde apparatuur vooraf voorzien van iedere gewenste configuratie of software.

Verhuur incl. directe hulp bij installatie en storing

De Heco Rent Service Desk geeft gedurende de gehele huurperiode, 24 uur per dag, 7 dagen per week ondersteuning. U kunt bij ons terecht voor al uw gebruiksvragen. En uiteraard staan we u direct bij, bij installatie en storing. Ook op locatie.

Wij verhuren

“Wij zijn zeer tevreden over Heco! We huren regelmatig laptops voor onze Microsoft Office-trainingen. Heco is heel flexibel, zowel wat betreft prijs als wat betreft de door ons gestelde eisen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend.”
Jarno Bakker, opleidingsadviseur, Westhage Training & Advies