HECO Systems

HECO Systems BV staat, al meer dan 10 jaar garant, voor toegankelijke en oplossingsgerichte hardware service. HECO kent twee kernactiviteiten:

  • het installeren en operationeel houden van hardware
  • het leveren van tijdelijke hardware

Het slagvaardig en kostenbesparend te werk gaan voor de klant is zeer belangrijk binnen HECO. Dit wordt onder andere gerealiseerd door de persoonlijke, oplossingsgerichte relatie die ze heeft met de klant en haar gebruikers.

HECO werkt landelijk en heeft haar servicekantoor gevestigd in Zwolle. Niet hardware service calls worden waar mogelijk centraal afgehandeld door de HECO Servicesdesk, terwijl hardware support on-site (op de klant locatie) wordt opgelost en afgehandeld.

Onze diensten

Tegenwoordig is nagenoeg ieder bedrijf in belangrijke mate afhankelijk van het probleemloos functioneren van de hardware op de werkplek. Uitval en storingen betekenen stagnatie in uw bedrijfsprocessen.  Met HECO HaaS kunt u niet alleen rekenen op continue support maar ook op onze expertise op het gebied van werkplek hardware, compliance en natuurlijk de beschikbaarheid.

Heco Rent is het computerverhuur bedrijf voor heel Nederland. Wij verhuren onder andere laptops, computers, iPad’s, printers en netwerken.

StudiePC uit Zwolle zorgt dat studenten goedkoop een prima werkende gebruikte laptop kunnen huren vanaf € 18,- per maand. www.studiepc.nl

De HECO pijlers

Slagvaardig
Kostenbesparend
Persoonlijk
Oplossingsgericht

Selectie klanten

Voorkom uitval en storingen van de hardware!

Bent u afhankelijk van het probleemloos functioneren van de hardware op uw werkplek?

Voorkom uitval en storingen met het HECO HaaS concept!

Neem contact met ons op